25 % rabat på VELUX ACTIVE startsæt

Kampagnebetingelser

Når et VELUX ovenlysvindue produceret før 1998 udskiftes med et nyt, har du mulighed for at opnå 25 % rabat på VELUX ACTIVE startsæt.

Rabatten er gældende for private boligejere, hvor startsættet er købt til montering i egen privatbolig. 

Ved private boligejere forstås den fysiske eller juridiske person, der ejer VELUX produktet og ikke har erhvervet det med henblik på at sælge det videre eller montere det som led i sit erhverv.

25 % rabat på VELUX ACTIVE startsæt, sådan får du rabat:
  • Upload faktura fra din forhandler eller tømrermester på både VELUX ovenlysvinduer og VELUX ACTIVE startsættet. Sørg for at dit navn og adresse samt oplysninger om produkter fremgår tydeligt på fakturaen. OBS! Følgesedler og ordresedler er IKKE gyldig dokumentation!
    Rabatten skal indløses senest seks måneder efter køb.
  • Sørg for at prisen er streget over.
  • Upload billede af typeskiltet fra det eller de gamle VELUX ovenlysvinduer, der udskiftes.
  • Udfyld oplysningerne nedenfor.
Udbetaling af rabatten vil blive foretaget ved bankoverførsel til konti i banker i Danmark. Beløbet overføres indenfor 3 uger til den bankkonto som er oplyst.  

* Felter markeret med stjerne betyder at feltet SKAL udfyldes.

OBS! Du kan få rabat på ENTEN ovenlysvindue ELLER gardiner/markiser ELLER VELUX ACTIVE. Altså kan du kun vælge én af de tre rabattyper.
Forbehold
VELUX forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt i løbet af begivenheden til at aflyse eller ændre begivenheden pga. en omstændighed som skyldes force majeure, hvilket forstås som en udefrakommende omstændighed, som ligger uden for VELUX kontrol, og som VELUX ikke kunne forudse.
VELUX forbeholder sig ret til at anmode om yderligere dokumentation (andre dokumenter, fotos).
VELUX forbeholder sig ret til at kontrollere, at forbrugeren opfylder kampagnebetingelserne inden rabatten udbetales.
VELUX forbeholder sig ret til at afvise at udbetale rabatten, hvis forbrugeren efter VELUX skøn ikke opfylder kampagnebetingelserne.
Kampagnen udbydes af VELUX Danmark A/S, Breeltevej 18, 2970 Hørsholm, CVR. nr. 46911415 (i ovenstående ”VELUX”).