OBS! Grundet global mangel på halvledere kan indvendige VELUX INTEGRA® solcelledrevne og elektriske solafskærmningsprodukter ikke bestilles fra fredag d. 18. juni. På nuværende tidspunkt påvirkes solcelledrevne og elektriske udvendige solgardiner ikke, men dette kan desværre ændre sig i fremtiden. Alle VELUX solcelledrevne og elektriske rulleskodder og udvendigt mørklæggende solgardiner vil fortsat være tilgængelige i et begrænset antal. Vi forventer, at den generelle uro vil fortsætte i resten af 2021. Vi beklager naturligvis ulejligheden.

Vi elsker sommer - nogle gange bliver det blot for varmt. 

VELUX VARMEBESKYTTELSESLØSNINGER

Udvendige løsninger til indeklimakontrol

Vi længes alle efter det varme, solrige sommervejr, men overdreven varme kan gøre os dårligt tilpas og få os til at drømme om køligere dage og nætter. Udvendige varmebeskyttende solgardiner og rulleskodder hjælper os med at holde vores indeklima køligt og behageligt ved at blokere varmen, inden den rammer vinduet.

Vi tilbyder tre forskellige varmebeskyttelsessystemer til udvendig montering på dit VELUX ovenlysvindue: udvendige solgardiner, udvendige mørklæggende solgardiner og rulleskodder. Tre forskellige løsninger – med hver deres fordele.  

Der vil altid være et varmebeskyttelsesprodukt, der passer til dine behov, ligesom monteringen er nem med professionel hjælp. De udvendige solgardiner og udvendige mørklæggende solgardiner kan endda hurtigt monteres indefra af boligejeren selv. 


Vores tre varmebeskyttelsesløsninger

Uanset hvilken løsning du vælger til nedkøling af dit hjem, opnår du det bedste resultat ved at bruge udvendige solgardiner eller rulleskodder. Når du blokerer for varmen, der kommer gennem ovenlysvinduet, opnår du utrolige beskyttelsesmæssige fordele, der kan mærkes fra det øjeblik, hvor produktet monteres.
GALLERY


Styr dit indeklima, uanset hvor du er 

Den nye VELUX App Control giver dig dagslys og frisk luft med intelligent betjening af dine ovenlysvinduer og udvendige solgardiner og rulleskodder. 

Forestil dig, at du er på arbejde på en rigtig varm dag. Så kan du bruge din smartphone til at åbne dine ovenlysvinduer derhjemme for at lufte ud eller lukke dine udvendige varmebeskyttelsesprodukter for at få skygge. Når du så kommer hjem, har din bolig allerede en behagelig temperatur.KØB VELUX GARDINGER OG SOLAFSKÆRMNING

Det største udvalg af dekorative gardiner og mørklægningsgardiner til ovenlysvinduer samt solafskærmning og rulleskodder.