Kontakt VELUX ACTIVE support

Udfyld venligst formularen nedenfor, og derefter vil VELUX ACTIVE kontakte dig pr. e-mail så hurtigt som muligt.

Bruges ved svar til dig
*
*
(Gade og husnr., postnr. og by)
Du kan enten finde 12-tegn MAC-adressen (70: ee: 50: xx: xx: xx) i VELUX ACTIVE-appen: Indstillinger> Hjemmestyring> Gateway> MAC-adresse, eller du kan finde MAC-adressen på 7 tegn (g : xx: xx: xx) trykt på bagsiden af gatewayen - den sidste del af gateway-serienummeret på 3. linje.
*
Beskrivelse af dit problem (f.eks.: jeg kan ikke forbinde min gateway til routeren). Undlad venligst at indtaste personlige oplysninger (email-adresse, fuldt navn, navn eller IP-adresse) i det frie tekstfelt for at beskytte dine personlige data. Vær opmærksom på, at vi bruger Google til at oversætte tekst til support formål.
f.eks. iPhone S5, HTC U11, Huwei P9