VELUX ACTIVE with NETATMO support

De mest populære videoer

Kompatibilitet

Fås appen til min telefon?

Hvor mange brugere (eller app-forekomster) kan jeg forbinde til min VELUX ACTIVE gateway?
Hvor mange hjem kan jeg styre fra appen?
Hvad er kravene for at bruge VELUX ACTIVE with NETATMO?    Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Hvilke typer wi-fi-netværk er påkrævet?
Hvilke VELUX produkter kan styres ved hjælp af VELUX ACTIVE with NETATMO?   Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Hvor mange produkter kan styres ved hjælp af VELUX ACTIVE with NETATMO?

Kan jeg bruge VELUX ACTIVE with NETATMO, hvis jeg har et manuelt VELUX ovenlysvindue?  Afspil VELUX ACTIVE videoen.

Hvor mange sensorer kan jeg tilføje til min VELUX ACTIVE gateway?
Hvor mange kontakter kan jeg tilføje til min VELUX ACTIVE gateway?

Min installation

Jeg har problemer med at installere VELUX ACTIVE with NETATMO startpakke. Hvad skal jeg gøre?  Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Hvor kan jeg finde mit produkts MAC-adresse og/eller serienummer?Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Hvordan kan jeg downloade appen?
Kan jeg installere VELUX ACTIVE with NETATMO uden sensorerne?
Hvordan kan en ny bruger få adgang til appen og min VELUX ACTIVE with NETATMO løsning?
Jeg har fået ny telefon eller tablet. Hvordan kan jeg få adgang til min eksisterende VELUX ACTIVE with NETATMO løsning?
Kan jeg forbinde en Apple- og en Android-telefon til VELUX ACTIVE with NETATMO på samme tid?
Hvordan ved jeg, om min gateway er korrekt forbundet til strøm?
Hvor bør jeg placere min gateway?Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Skal jeg have en elektriker til at installere VELUX ACTIVE with NETATMO?
Jeg har købt en ny VELUX ACTIVE with NETATMO for at udskifte en gammel. Hvordan kan jeg overføre mine gamle oplysninger?
Jeg kan ikke finde eller konfigurere mit wi-fi-netværk under installationen. Hvad skal jeg gøre?
Jeg har et dårligt wi-fi-signal. Hvordan kan jeg forbedre det?
Jeg har skiftet min adgangskode til mit wi-fi, eller jeg er flyttet. Hvordan kan jeg opdatere min wi-fi-konfiguration?   Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Min sensor eller kontakt til at angive, at hjemmet forlades, bliver ikke fundet af gateway'en. Hvad skal jeg gøre?
Hvor bør jeg placere mine sensorer?  Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Hvor bør jeg placere min kontakt til at angive, at hjemmet forlades?
Hvad er det maksimale driftsområde mellem en sensor/kontakt til at angive, at hjemmet forlades, og gateway'en?
Jeg har et svagt signal fra min sensor/kontakt til at angive, at hjemmet forlades. Hvordan kan jeg forbedre det?
Hvordan vælger jeg de(t) produkt(er), der skal styres af sensoren?
Hvordan installerer jeg en ekstra sensor?   Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Hvordan kan jeg fjerne en sensor?
Hvordan kan jeg flytte en sensor til et andet rum?
Kan jeg bruge én sensor til at styre flere forskellige rum?
Hvordan installerer jeg en ekstra kontakt til at angive, at hjemmet forlades?
Hvad er det maksimale driftsområde mellem gateway'en og et produkt?
Skal jeg nulstille alle mine ovenlysvinduer for at installere VELUX ACTIVE with NETATMO?
Jeg har lige købt et nyt vindue eller solafskærmningsprodukt. Hvordan kan jeg danne par mellem det og fjernbetjeningen?
Jeg har lige købt et nyt vindue eller solafskærmningsprodukt, hvordan kan jeg tilføje det til min VELUX ACTIVE gateway?
Hvordan kan jeg opdatere min VELUX ACTIVE gateway?
Hvordan kan jeg nulstille min gateway til fabriksindstillingerne?

Brug af appen

Hvor kan jeg læse VELUX ACTIVEs vilkår for brug?

Hvor kan jeg se luftkvaliteten i mit hus?Afspil VELUX ACTIVE videoen.

Hvor kan jeg se målingerne fra hver sensor?
Hvilken indendørs temperatur anbefales?
Hvordan kan jeg skifte mellem fahrenheit og celsius?
Hvilken indendørs luftfugtighed anbefales?
Hvilket indendørs CO2-niveau anbefales?
Hvor kan jeg tjekke batteriniveauet/radiosignalet for min gateway og mine fjernbetjeninger?
Hvordan får jeg min app til at vise et andet hjem?
Jeg har glemt adgangskoden til min konto, hvad skal jeg gøre?
Hvordan kan jeg dele adgang til min VELUX ACTIVE?
Hvordan kan jeg opdatere appen til den nyeste version?
Hvordan flytter jeg mit VELUX ovenlysvindue eller solafskærmningsprodukt til en ønsket position?Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Hvordan stopper jeg et vindue eller et solafskærmningsprodukt, der er i bevægelse?
Hvordan stopper jeg midlertidigt et vindues automatiske styring?
Hvordan åbner jeg mit vindue til ventilationspositionen?
Hvordan finder jeg det korrekte vindue eller solafskærmningsprodukt, der skal betjenes i appen?
Kan jeg definere en gruppe af produkter, der skal styres sammen?
Hvorfor kan jeg ikke få adgang til mit vindue eller solafskærmningsprodukt fra min app, men det styres automatisk af VELUX ACTIVE with NETATMO?
Kan jeg ændre standardindstillingerne for automatisk styring?
Hvordan omdøber jeg mit hjem, rum eller produkter?
Kan jeg oprette en meddelelse, der giver mig besked, når batteriniveauet er lavt?
Hvordan kan jeg administrere mine præferencer angående meddelelser eller oprette tilpassede meddelelser?
Hvad bruges hurtigknapperne "Sol" og "Måne" til?
Kan jeg ændre funktionerne på hurtigknapperne?
Til hvad bruges hurtigknappen "Lås" og kontakten til at angive, at hjemmet forlades? Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Hvorfor kan jeg ikke låse mit hjem op ved hjælp af appen (gråt lås op-ikon)?
Hvorfor låses mit hjem op, når jeg åbner et vindue med en fjernbetjening?

Målinger og automatisering

Hvordan styrer algoritmen i VELUX ACTIVE with NETATMO mit indeklima?
Kan jeg ændre, hvordan algoritmerne styrer mit ovenlysvindue og solafskærmning?
Tager algoritmen hensyn til vejrforhold såsom vind, kulde og varme?

Vil mit ovenlysvindue automatisk åbne, selv hvis det regner?  Afspil VELUX ACTIVE videoen.

Hvordan vælger jeg de ovenlysvinduer, der styres af VELUX ACTIVE with NETATMO?
Vil VELUX ACTIVE with NETATMO fortsat virke i tilfælde af internetnedbrud og strømafbrydelser?
Kan VELUX ACTIVE with NETATMO anvendes om vinteren?
Min automatiske styring går i sikker tilstand efter en strømafbrydelse. Hvad skal jeg gøre?
Kan jeg indstille ovenlysvinduet til at lukke automatisk efter en forudbestemt periode?
Hvad er den maksimale tidsperiode for automatisk lukning af vinduerne?
Kan jeg definere min egen tidsplan for åbning og lukning af ovenlysvinduer og/eller solafskærmningsprodukter?
Kan jeg slukke VELUX ACTIVE with NETATMO for at stoppe den automatiske styring af mine ovenlysvinduer eller solafskærmningsprodukter?
Kan jeg slå automatisk styring fra om natten? Afspil VELUX ACTIVE videoen.
Kan jeg slå VELUX ACTIVE with NETATMO fra i et rum og beholde det i et andet?
Hvordan måler VELUX ACTIVE with NETATMO rummets temperatur?
Temperaturen i appen er forskellig fra en måling foretaget af et andet termometer. Hvad skal jeg gøre?
Hvordan måler VELUX ACTIVE with NETATMO luftfugtigheden i et rum?
Hvordan måler VELUX ACTIVE with NETATMO kuldioxidniveauet (CO2) i rummet?
Min sensor virker ikke. Hvad skal jeg gøre?
Jeg kan ikke se nogen regnmålinger i appen. Hvad kan jeg gøre?
Nogle sensormålinger bliver ikke vist. Hvad kan jeg gøre?
Hvor ofte skal jeg udskifte batterierne i sensoren og kontakten til at angive, at hjemmet forlades?

Mine oplysninger

Hvilke person- og produktoplysninger gemmes af VELUX koncernen, og hvor længe gemmes disse oplysninger?
Hvor gemmes mine personoplysninger?
Er mine personoplysninger synlige for andre?
Hvilke oplysninger indsamles af VELUX ACTIVE with NETATMO, og hvordan anvendes de?
Hvordan kan jeg få en kopi af mine personoplysninger?
Hvordan kan jeg ændre min e-mailadresse eller andre personoplysninger?
Hvordan kan jeg slette mine personoplysninger?
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ser en datalækage eller mistænker et problem med privatlivspolitik?

HomeKit

Hvad er Apple HomeKit?
Hvordan får jeg mest muligt ud af Apple HomeKit?
Mine VELUX ovenlysvinduer er korrekt forbundet til VELUX ACTIVE with NETATMO, men de fungerer ikke med Apple HomeKit. Hvad skal jeg gøre?
Hvorfor låses mit hjem op, når jeg åbner et vindue med Apple HomeKit?
Apple HomeKit fungerer ikke, når jeg er væk hjemmefra. Hvad skal jeg gøre?
Jeg kan ikke styre mit VELUX ovenlysvindue og solafskærmning ved hjælp af Siri-stemmestyring. Hvad skal jeg gøre?
Hvor kan jeg finde Apple HomeKit-installationskoden for VELUX ACTIVE with NETATMO?
Hvordan deler jeg styringen af Apple HomeKit?
Kan jeg tilføje gateway'en til Apple HomeKit-appen uden at installere appen?
Hvordan kan jeg opdatere min wi-fi-forbindelse, når jeg ikke bruger appen VELUX ACTIVE?
Hvordan kan jeg opdatere min wi-fi-forbindelse, når jeg ikke bruger appen VELUX ACTIVE?