VELUX Danmark respekterer håndværk og kvalitet. Uden tømreren ville kun få vinduer finde vej til danske hustage. Der er et behov for tømrere, som kan deres kram og har evnerne til at skabe mesterligt håndværk. Det vil vi gerne støtte op om. Af samme grund har vi en række tilbud til dig, hvad enten du er mester, svend eller lærling. Tilbud som sikrer dig kompetencer, opgaver og i sidste ende flere penge. 

Tilbuddene stiller vi til rådighed kvit og frit, og du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at involvere dig. Går du planken ud, kan du blive VELUX dagslys-rådgiver.

VELUX Håndværkerbonus

Hvem vil ikke gerne tjene flere knaster? Det har du nu mulighed for, hver gang du monterer VELUX ovenlysvinduer.  Det lyder vel ikke så skidt? Kan du se fidusen i det, så er VELUX Håndværkerbonus noget for dig og din virksomhed. Det er ganske enkelt:

1) Opret en konto (én pr. CVR-nummer)
2) Upload din faktura og svar på 5 spørgsmål som forudsætning for at få din bonus
3) Brug dine bonuskroner hos bl.a. Elgiganten, Intersport, Ticketmaster m.fl.

Tilmeld dig eller log ind her

Tømrerkurser

Vi vil gerne give dig de bedste forudsætninger for, at du skaber godt håndværk og opnår glade kunder. Derfor tilbyder vi dig kurser - både i øst og i vest. 

Se alle vores kursustilbud til dig, her

VELUX dagslys-rådgiver

Et tæt samarbejde mellem dig og os kan skabe ekstra værdi for din forretning. Du er velkommen til at gøre brug af vores mange tilbud, og du kan også vælge at gå hele vejen og blive dagslys-rådgiver.

Titlen som dagslys-rådgiver giver dig stærke fordele, der styrker din forretning.

Facebook for dig

Vi har oprettet en VELUX tømrergruppe på Facebook, hvor vi i fællesskab kan inspirere hinanden med idéer, ny viden, konkrete løsninger og fagtips. Som tømrer er du vores øjne og ører i marken. Vi tror på, at samspillet er vejen til de bedste løsninger og opfordrer dig derfor til at deltage og give dit besyv med i Facebook-gruppen. Gruppen er åben for alle tømrere, og vores ambition er, at det bliver et levende forum, hvor der er højt til loftet, og hvor vi i fællesskab kan både inspirere og underholde.