SEM - Search Engine Marketing

(Google AdWords, Bing, Seznam, Yandex osv.)

VELUX varemærket som søgeord

Forhandlere, der markedsfører og sælger VELUX produkter samt konkurrerende produkter, har tilladelse til at købe VELUX varemærket som søgeord for at generere trafik til destinationssider, der udelukkende viser VELUX produkter.

Forhandlere, der markedsfører og sælger VELUX produkter samt konkurrerende produkter, har ikke tilladelse til at købe VELUX varemærket som søgeord for at generere trafik til destinationssider, der viser andet end originale VELUX produkter.

Forhandlere, der udelukkende markedsfører og sælger konkurrerende produkter, har slet ikke tilladelse til at købe VELUX varemærket som søgeord.

VELUX varemærket i annoncetekster

Forhandlere, der markedsfører og sælger VELUX produkter samt konkurrerende produkter, har tilladelse til at bruge VELUX varemærket i den annoncerede webadresse (underdomænet) i deres annoncetekster, hvis deres annoncetekster genererer trafik til destinationssider, der udelukkende viser VELUX produkter. Forhandlere har ikke tilladelse til at bruge VELUX varemærket i overskriften eller i beskrivelseslinjerne i deres annoncetekster.

Forhandlere, der markedsfører og sælger både VELUX produkter og konkurrerende produkter, må ikke bruge VELUX varemærket i den annoncerede webadresse i deres annoncetekster for at generere trafik til destinationssider, der viser andet end originale VELUX produkter.

Forhandlere, der udelukkende markedsfører og sælger konkurrerende produkter, har ikke tilladelse til på nogen måde at bruge VELUX varemærket i deres annoncerede webadresser.

VELUX Gruppen og Google tolererer ikke tekstmanipulation, f.eks. "VELUXpersienner", for at gøre det muligt at bruge VELUX varemærket i annoncetekster. VELUX Gruppen registrerer alle eventuelle overtrædelser og indrapporterer dem til Google.

Google Shopping (PLA)

VELUX varemærket som søgeord

Forhandlere, der sælger og markedsfører både VELUX produkter og konkurrerende produkter, har tilladelse fra Google til at købe VELUX varemærket som søgeord i alle søgemaskiner for at generere trafik til deres butikker og hjemmesider.

Tekst i Google Shopping

VELUX Gruppen tillader ikke, at forhandlere af konkurrerende produkter bruger VELUX varemærket i Google Shopping-tekster, f.eks. "VELUX vinduer". I stedet anbefaler vi, at forhandlere bruger en generisk betegnelse som "ovenlysvinduer", når de vil generere trafik til destinationssider, der udelukkende sælger konkurrerende produkter.

Billeder i Google Shopping

Forhandlere må ikke bruge originale VELUX billeder til at markedsføre konkurrerende produkter i Google Shopping.

SEO

Sidetitler, metabeskrivelser, overskrifter, ALT-tags til billeder og linkgenerering

Forhandlere, der markedsfører og sælger konkurrerende produkter, må ikke bruge VELUX varemærket, f.eks. "VELUX ovenlysvinduer", "VELUX vinduer" eller "VELUX persienner", i sidetitler, overskrifter, metabeskrivelser og ALT-tags til billeder til at markedsføre sider, der sælger andre produkter end VELUX produkter.

Forhandlere må ikke bruge VELUX varemærket til linkgenerering til sider, der sælger eller markedsfører konkurrerende produkter.