Searching for Daylight

Hos VELUX holder vi aldrig op med at søge efter dagslys. Sammen med disse kendte arkitekter og bygningsdesignere byder vi dig velkommen til vores søgning - og inviterer dig til at deltage i vores globale virtuelle konference, for at diskutere, hvordan vi sammen kan opbygge en bedre fremtid for mennesker og planeten.

Episode: Genopfindelse

Louis Becker, Henning Larsen

Kan du puste nyt liv i historiske bygninger ved hjælp af en simpel ressource? Louis Becker, Global Design Principle hos Henning Larsen, en dansk tegnestue hvis eftermæle kendetegner dagslys, ved, at du kan. Hans udvidelse/tilbygning af/til et af Københavns mest berømte kunstmuseer, omhandlede en enkelt ting.

Episode: Sunde hjem

Harwil de Jonge, Heijmans Real Estate

Vi tilbringer 90 % af vores tid indendørs. Det er grunden til, at Harwil de Jonge, direktør for Heijmans Real Estate, bygger hjem som ONE, et overkommeligt tiny-hus, der ikke kun er sundt at bo i, men inviterer beboere til at udforske udendørslivet igen.

Episode: Bæredygtighed

Lasse Lind, 3XN

Som arkitekt søger Lasse Lind, GXN, konstant efter løsninger på de udfordringer, som byggebranchen står overfor i dag. Adfærdsdesign og cirkulær bæredygtighed førte til The Green Solution House: En bygning, der efterligner naturen for at gøre bæredygtighed til en del af den arkitektoniske oplevelse.

Episode kommer snart

Effekt

Søgningen efter dagslys fortsætter med EFFEKT arkitekterne Sinus Lynge og Kasper Benjamin Reimer. Deres seneste projekt Ego to Eco, der blev udstillet på dette års Venedig biennale, er et levende 'vækstbord', der foreslår, hvordan mennesker og planeten kan forbindes med bygninger, der gavner begge parter.

Episode kommer snart

Stifter + Bachmann

Søgen efter dagslys klatrer til en top i de italienske alper, hvor Helmut Stifter og Angelika Bachmann har bygget en enestående bjerghytte med udsigt, der er vandreturen værd. Se den nye episode i september og mød arkitekterne på vores digitale konference i november.

Let’s Build for Life

Deltag i vores virtuelle konference, for at diskutere, hvordan man bygger sundere bygninger til mennesker og planeten. I løbet af fire dage i november vil du på denne hidtil usete, globale begivenhed få muligheden for at:
  • Møde Lasse Lind, Harwil de Jonge, Louis Becker og andre og lære mere om deres projekter
  • Dele praksis, nedbryde industrisiloer og fremskynde forandringen henimod fremtidens bygninger
  • Netværke med brancheledere, der ligesom dig bygger for en bedre fremtid
Tilmeld

Bring lys ind i dine designs

Skab og valider dine ideer med dagslys

Forudsig og dokumenter mængden af tilgængeligt dagslys i et rum fra den tidlige fase af dit design med Daylight Visualizer, et professionelt og valideret simuleringsværktøj.
Create your ideas

Deltag i samtalen

Deltag i den største internationale udveksling af viden og inspiration i industribygningens historie. Fra 15. til 19. november indeholder begivenheden:

  • Foredrag fra branchens ledere, herunder Lasse Lind, Harwil de Jonge og Louis Becker
  • Paneler ledet af eksperter inden for bæredygtig og sund byggeskik
  • Løsninger på industriens udfordringer med hensyn til bæredygtighed og leveevne
  • Muligheder for at interagere og netværke med branchens ledere og ligemænd
Tilmeld

VELUX Dagslysløsninger

Leder du efter flere dagslysressourcer? Find alle de værktøjer og den inspiration, du har brug for til at belyse dit næste projekt lige her.
VELUX daylight solution

Kontakt VELUX

Hvis du vil vide mere om VELUX-produkter og -tjenester eller har brug for teknisk support, er vores lokale projektsupport-team klar til at hjælpe.
Contact VELUX