Helt enkelt og elegant,
nye fladtagsvinduer i glas

Helt enkelt og elegant, nye fladtagsvinduer i glas

Plant glas fladtagsvindue

Design med glas til kanten

VELUX fladtagsvinduerne, der er designet med glas til kanten og skjulte indbyggede gardiner, komplementerer fladtagsarkitekturen perfekt. Vores fladtagsvinduer, der har rene linjer og et moderne udseende både indvendigt og udvendigt, er et produkt, du kan stole på.

Plant eller og buet glas

Vi har udviklet den nye fladtagsvindue med både plant for den lille hældning og et buet glas med naturlig afløb af vand for det helt flade tag. Platformen fåes med motor og styring og er helt den samme.

VELUX udvikler løbende

Vi bliver ved og insisterer på at være helt fremme i udvikling af nye banebrydende produkter og professionelle værktøjer som er industriførende.

Hold dig orienteret om produktnyheder og opdateringer, BIM moduler og andre værktøjer eller bliv inviteret til særlige events, lanceringer og undervisning

Buet glas fladtagsvindue

En fleksibel løsning til dit næste projekt

VELUX fladtagsvinduer tilbyder mere dagslys, bedre indendørs komfort og fuld kompatibilitet med VELUX App Control og gardiner.
Fladtagsvindue - set indefra

Designet til maksimalt dagslys

VELUX fladtagsvinduer har et lysledende design med glas til kanten, der giver et bedre lysniveau end nogensinde før, mens ophobning af skidt og snavs forhindres.

* Sammenlignet med et CFP/CVP 6060.

Fladtagsvindue - med regn på ruden

Fremragende tekniske værdier

De nye fladtagsvinduer leveres komplet med to- eller trelagsisoleringsruder**. Den elektrisk ventilerede variant har en lydløs, indbygget motor med en forudtilsluttet regnsensor

**Urc, ref 300: 0,55 W/(m2K)

Fladtagsvindue - med meget stor størrelse

Store størrelser

Fladtagsvinduerne fås i en lang række formater og snart i helt store størrelser. 
Kvadratiske fåes fra 80x80 helt op til 150x150cm
Rektangulære fra 60x90cm og fra september 2022 helt op til 200x100cm

Alle med mulighed for oplukkelig ramme og indbyggede persienner.
Fladtagsvindue som er lidt åbent

Giver et sundere indemiljø 

VELUX fladtagsvinduerne kan åbnes og lukkes, og deres elegante og kompakte gardiner kan styre lyset samt reflektere og holde på varmen, så du kan opretholde et tempereret indeklima. 

Oplev fremtidens fladtagsvinduer

En ny generation af VELUX fladtagsvinduer, der giver dig fuldendt æstetik, mere dagslys og et ideelt indeklima – det perfekte valg til at forbedre kvaliteten af fladtagsarkitektur.

Vi er klar til at støtte dig i alle faser af dit projekt

Få hjælp som arkitekt

Få rådgivning

Er du interesseret i vores nye fladtagssortiment? Vil du vide mere? Så kontakt os – vi besøger dig på dit kontor og yder teknisk rådgivning til dit projekt.

En perfekt løsning til ethvert projekt
Fra innovative fladtagsvinduer med buet og plant glas til traditionelle ovenlyskupler – sortimentet af VELUX fladtagsvinduer tilbyder en perfekt løsning til ethvert projekt.