Potentiale
Det nedslidte rækkehus fra 1950 skulle forvandles til en lækker, funk-tionel bolig. Rækkehuset skulle have tre lyse børneværelser, fællesrum med udsigt, forældre-soveværelse, nyt køkken og bad. Et afgørende krav til renoveringen var at give dagslyset langt bedre kår, end huset oprindeligt tillod.
Løsning
På 1. salen, der skulle have nyt tag, blev der gjort plads til 12 VELUX tophængte ovenlysvinduer, heraf fire med faste underelementer, der går helt ned til gulvet, så de giver mest muligt lys i de tre børneværelser og fællesarealet
Resultat
I børneværelserne har familien fået et godt syn ned i haven og dagslys helt ud i hjørnerne af rummene. Det har gjort, at de opleves meget større og mere indbydende. 

Hvad kan VELUX Danmark hjælpe med  i rækkehuse?

  • Dagslysanalyse
  • Tilpasning til eksisterende spærkonstruktion
    Visualisering før og efter