VELUX Gruppen i Danmark
Med syv arbejdspladser i Danmark er der altid en VELUX arbejdsplads i nærheden af dig.

Sådan arbejder vi sammen
Vores internationale kompetencecentre udvikler nye produkter, teknologier og processer, vores ”lead fabrikker” står for at indkøre nye produkter og maskiner, og det danske salgsselskab markedsfører og yder service på vores produkter i Danmark.

Brædstrup – internationalt udviklingscenter for glas 
Hos VELUX Gruppen i Brædstrup er vi 90 medarbejdere, der har ansvaret for at udvikle og producere ruderne til VELUX ovenlysvinduer. Vi er lead fabrik inden for glas i firmagruppen, så vi fremstiller både standard- og specialruder og understøtter produktionen af ruder på fabrikkerne i Tyskland, Ungarn, Frankrig og USA.

Du kan være med til at udvikle fremtidens ruder i et højteknologisk udviklingsmiljø og sikre samspillet mellem udvikling, kvalitet, indkøb og produktion gennem integreret produktionsudvikling. Du vil blive en del af et stærkt team i et internationalt udviklingscenter, der er specialiseret i glas og forseglingsteknologi.

Hørsholm – dansk salgsselskab
I VELUX Gruppens danske salgsselskab er vi 50 medarbejdere, der markedsfører og yder service på VELUX Gruppens produkter på det danske marked. Vores kunder er både professionelle, dvs. håndværkere og byggemarkeder, og slutbrugere, der bygger nyt, renoverer eller bygger til.

Vi sælger mere end bare vinduer. Vi yder al den hjælp og professionelle rådgivning, kunderne kan have brug for, når de vælger at bringe dagslys og frisk luft ind i deres bolig med vores produkter. Hos VELUX Danmark vil du blive en del af et dedikeret team, der har kunden i fokus og arbejder sammen for at give kunderne den bedste oplevelse.

Hørsholm – hovedkontor
VELUX Gruppens hovedkontor ligger i Hørsholm. Her arbejder mere end 300 medarbejdere i en række globale supportfunktioner, blandt andet inden for Accounting & Finance, General Marketing, Product Management, IT, Sales, Communications, Branding og HR.

Vi er med til at definere, udvikle og støtte alle VELUX Gruppens forretningsområder, og varetager desuden ledelse af salg og marketing i mere end 40 salgsselskaber. Vores aktiviteter er internationale, så du vil have tæt samarbejde med salgs- og produktionsselskaber verden over.

Skjern – internationalt kompetencecenter for tilbehør til ovenlysvinduet 
Hos VELUX Gruppen og Gåsdal Bygningsindustri i Skjern er vi 450 medarbejdere, der arbejder med at udvikle tilbehør til VELUX ovenlysvinduer. Her kan du være med til at udvikle fremtidens tilbehørsprodukter til vores vinduer i et højteknologisk udviklingsmiljø.

Vi har en videnstung afdeling for mekanisk og elektronisk udvikling af alt fra mørklægningsgardiner, markiser og rulleskodder til software, elektroniske styringsenheder og nye teknologier. Derudover har vi en lead fabrik, som står for at indkøre nye produkter i produktionen samt for at koordinere kvalitet og logistik mellem tilbehørsfabrikkerne i Danmark, Frankrig, Tjekkiet og Kina.

Det betyder, at du kommer til at samarbejde og dele viden på tværs af fabrikker, funktioner og lande og dermed udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Desuden vil du blive involveret i løbende at forbedre processer og arbejdsgange, da vi arbejder aktivt med lean.

Kolding – internationale kompetencecenter for logistik, finans, indkøb og IT
​Hos VELUX Gruppen i Kolding er vi 250 medarbejdere fordelt på to lokationer.

I kompetencecentret for logistik leverer vi løsninger, der dækker alt fra planlægning af logistik og transport til levering til Nordeuropa fra vores store centrallager i Kolding. 
Kompetencecentrene for finans, indkøb og IT har ansvaret for blandt andet økonomistyring, controlling, IT-strategi, -styring og -sikkerhed samt strategi inden for indkøb og category management for VELUX Gruppen.

Der er meget internationalt samarbejde mellem de forskellige funktioner, så du vil have en bred kontaktflade til mange kolleger i vores udenlandske selskaber.

Skærbæk – lead fabrik for træteknologi 
Hos Skærbæk Bygningsindustri er vi 130 medarbejdere, der producerer trækomponenter til VELUX ovenlysvinduer. Udover selve produktionen af trækomponenter har vores moderne fabrik ansvar for en række udviklingsopgaver inden for træteknologi. Blandt andet udvikler og afprøver vi nye komponenter, teknikker og udstyr, inden det indføres på de søsterfabrikker i udlandet, der fremstiller trævinduer.

Hos os vil du blive en del af et stærkt team, som samarbejder tæt med fabrikkerne i udlandet.

Thyregod – internationalt kompetencecenter for polyuretan og plastsprøjtestøbning 
Hos Thyregod Bygningsindustri, som er VELUX Gruppens kompetencecenter for polyuretan, er vi 210 medarbejdere, der har ansvaret for udvikling af teknologi, processer og produktion af VELUX polyuretanovenlysvinduer. Derudover har vi en beslagproduktion med plast-, værktøjs- og metalafdelinger.

Ved at have en Research & Development-afdeling og en lead fabrik under samme tag sikrer vi samspillet mellem udvikling og produktion, når vi udvikler og indkører nye produkter og teknologi. Opgaverne udføres i samarbejde med de udenlandske fabrikker, så vi har ofte besøg af kolleger fra udlandet og rejser til de udenlandske fabrikker for at yde support.

Hos os kommer du til at arbejde aktivt med lean leadership, problemløsning og løbende forbedringer. Derudover arbejder vi fokuseret med innovation inden for processer, materialer og forretning.

Østbirk – internationalt kompetencecenter for produkt- og teknologiudvikling 
Hos VELUX Gruppen og Østbrik Bygningsindustri er vi 700 medarbejdere, der udvikler og producerer ovenlysvinduer og inddækninger til ovenlysvinduer.

Vi er VELUX Gruppens internationale kompetencecenter for produkt- og teknologiudvikling og udvikler fremtidens ovenlysvinduer i et højteknologisk udviklingsmiljø. Det gør vi gennem integreret produktudvikling i et samspil mellem udvikling, kvalitet, indkøb og produktion.

Innovation og internationalt teamwork er nøgleordene i Østbirk. Som medarbejder i vores kompetencecenter eller på vores lead fabrik vil du arbejde tæt sammen med kollegerne for at sikre samspillet fra udvikling til indkøring. Vi har desuden meget videndeling, samarbejde og koordinering med vores udenlandske fabrikker, så du får rige muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt.