Før du skriver din ansøgning, er det en god ide at læse stillingsopslaget grundigt igennem. Hvis dine kvalifikationer matcher kriterierne, så er du klar til at begynde. Til alle stillingsopslag i VELUX Gruppen skal du sende dit CV og en motiveret ansøgning. Begge dele skal være korte og præcise og afspejle din professionelle og personlige profil.  

 
Vis os, hvem du er
Vi vil gerne have en fornemmelse af, hvem du er, og hvordan du kan gøre en forskel i stillingen og for VELUX Gruppen. Sørg for, at din ansøgning giver os en ide om, hvem du er og hvorfor du matcher VELUX Gruppen.
 
Når du har skrevet din ansøgning og CV, skal du bare følge anvisningerne i opslaget og sende materialet til os.
 
Hvis du har specifikke spørgsmål, inden du sender din ansøgning, kan du gøre to ting: 

  • Specifikke spørgsmål vedrørende stillingen – tag kontakt til kontaktpersonen nævnt i stillingsoplaget 
  • Generelle spørgsmål – tjek vores Q&A-liste nedenfor 

Hvis du stadig ikke har fundet det svar, du søger, beder vi dig om at kontakte vores HR-team på mail: hr_services-dk@velux.com

Hvad kræver det at arbejde i VELUX Gruppen?

Vi leder altid efter nye kolleger, der ønsker at gøre en forskel og gerne vil sætte deres præg på en ambitiøs forretningsmæssig og miljømæssig dagsorden. 

Vores virksomhed er global, så i mange funktioner skal du have et internationalt mindset og evnen til at samarbejde med kolleger på tværs af fag og lande. 

Vores værdier er kernen i virksomheden. De er retningsgivende for vores måde at samarbejde og drive forretning på. Du skal kunne identificere dig med vores værdier og bruge dem aktivt i samspillet med kolleger, kunder og samarbejdspartnere. 

Hvor gode engelskkundskaber skal man have?

Vores koncernsprog er engelsk. Hvis du søger en stilling, hvor du skal samarbejde med kolleger i udlandet, forventer vi gode engelskkundskaber i tale og skrift.

Hvilket sprog skal jeg skrive min ansøgning på?

Hvis der ikke står noget om det i jobannoncen, anbefaler vi, at du skriver din ansøgning på samme sprog som annoncen. 

Hvordan sender jeg min ansøgning?

Vi modtager kun ansøgninger via vores hjemmeside. Der står i jobannoncen, hvordan du uploader din ansøgning til det specifikke job. 

Hvordan ved jeg, at I har modtaget min ansøgning?

Når du har uploadet din ansøgning, modtager du automatisk en kvittering. Hvis du mod forventning ikke modtager en kvittering, så prøv igen eller skriv til hr_services-dk@velux.com.

Hvordan vurderer I min ansøgning?

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du søger en stilling i VELUX Gruppen. Vores nøje tilrettelagte rekrutteringsproces er med til at sikre, at du og andre kandidater bliver vurderet på lige fod, og at vi finder den bedste kandidat til det enkelte job. Selve processen kan variere lidt afhængig af stillingens karakter, men som oftest er det den ansættende leder og en HR-medarbejder, som i fællesskab vurderer ansøgerne.

Når vi har modtaget din ansøgning og dit CV vil den ansættende leder og HR-medarbejderen gennemgå den og vurdere, om dine personlige og faglige kompetencer passer til stillingen. Er du blandt de bedst egnede kandidater, kontakter vi dig direkte pr. telefon eller mail og inviterer dig til et interview. 

Kan jeg søge flere stillinger på samme tid?

Du er meget velkommen til at søge flere jobs i VELUX Gruppen. Hvis du søger flere jobs på samme tid, vil vi bede dig formulere en ansøgning til hver stilling og nævne, at du søger andre stillinger i VELUX Gruppen (angiv venligst stillingsbetegnelse og arbejdsplads).


Bruger I test i rekruttering?

I de fleste akademiske og administrative stillinger benytter vi os af en personlighedsprofil samt en evnetest. Vi bruger disse som et dialogværktøj i forhold til din tilgang til opgaver og mindset. Vores profil og test fungerer som et supplement til et interview.

Hvad sker der til en jobsamtale?

Hvis du bliver inviteret til en jobsamtale, så har du umiddelbart de kvalifikationer, vi søger, og vi synes din profil er interessant. Næste skridt er, at vi gerne vil møde dig.

Samtalen er en mulighed for at lære hinanden bedre at kende: du kan fortælle mere om dig selv, og hvorfor du ønsker at arbejde i VELUX Gruppen. Omvendt kan vi fortælle dig om virksomheden og jobbet, hvad vi kan tilbyde dig, samt hvad vi forventer af dig.

Samtalen skal være en god oplevelse for begge parter, hvor vi hver især kan finde ud af, om vi passer sammen. Så det vigtigste er at være sig selv - det er dig, vi gerne vil møde. 

Kan jeg sende en uopfordret ansøgning?

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men opfordrer i stedet til at du følger med på vores jobsite, hvor alle ledige stillinger annonceres. 

Kan jeg søge praktik/skrive opgave i VELUX Gruppen?

Vi har både studerende, der er i praktik og skriver opgaver hos os. Det varierer hen over året hvornår vi tager studerende ind, men hold øje med vores jobsite, hvor vi annoncerer åbne muligheder løbende.