Der er nu lukket for tilmeldinger

Hvis du allerede har tilmeldt dig, har du nu indtil 31. januar 2024 til at købe dine ovenlysvinduer og indtil 16. februar 2024 til at anmode om cashback.

Se vilkår og betingelser for at få alle detaljer og en samlet liste over kvalificerede produkter.

Tilmeldt? Få op til 1.500 kr. i cashback for et nyt VELUX ovenlysvindue

Hvilke ovenlysvinduer giver cashback, hvis jeg er tilmeldt?

Uanset om du vil udskifte et ovenlysvindue eller montere et nyt, så dækker vores tilbud en lang række produkter, der passer til dine behov. Glem det ikke - Nye VELUX® ovenlysvinduer har 3-lagsruder og er op til tre gange mere energieffektive end ovenlysvinduer, der er over 10 år gamle.

Manuelt VELUX ovenlysvindue i hvidmalet fyrretræ

Med dette ovenlysvindue får du mere end blot et moderne udtryk i dit hjem. Nye ovenlysvinduer har nemlig et større rudeareal og bidrager derfor med mere dagslys.

Få 500 kr. i cashback*

Manuelt VELUX ovenlysvindue i hvid polyuretan

Det optimale valg i rum med høj luftfugtighed, såsom køkkener og badeværelser. Den indvendige finish i hvid polyuretan er vedligeholdelsesfri, holdbar og robust.

Få 700 kr. i cashback*

Solcelledrevet og elektrisk VELUX ovenlysvindue

Sig farvel til din gamle betjeningsstang. Solcelledrevne og elektriske VELUX ovenlysvinduer kan åbnes med en fjernbetjening. De lukker endda selv, når det drypper på vinduets regnsensor.

Få 1.500 kr. i cashback*

Det er nemt at anmode om cashback

Det er tid til at opgradere til et nyt ovenlysvindue

Et elektrisk eller solcelledrevet VELUX ovenlysvindue tilbyder en bekvem løsning, hvor en fjernbetjening eller app (tilkøb) åbner og lukker vinduet. Samtidig sørger en regnsensor for at lukke vinduet, hvis det begynder at regne.

Artikler om vinduesudskiftning

Bring nyt liv ind i dit hjem med udskiftning af ovenlysvinduer 
For nogle er det at udskifte et ovenlysvindue blot en opgave, der skal løses ved at opgradere til et nyt i samme størrelse. Endda uden at reflektere over, om det fortsat er den optimale ovenlysløsning. Men ovenlysvinduer er for længst gået fra at være et funktionelt element i boligen til at være et æstetisk designeelement, der får rum til at føles større, og som bringer farverne frem i ens interiør. VELUX tilbyder mange nye modeller og valgmuligheder, som du bør tage med i overvejelserne, hvis du skal i gang med et at renovere din bolig. Du kan puste nyt liv i dine rum ved at opgradere til andre varianter af ovenlysvindue.
Læs hele artiklen
Hvad koster det at udskifte et ovenlysvindue? Se her, hvordan du lægger et budget 
Har du udskudt udskiftningen af dine ovenlysvinduer, fordi det virker som en uoverskuelig ekstraudgift? Så kan du finde hjælp her. Det er nemlig hverken så dyrt eller tidskrævende, som du måske tror. Det hele afhænger af planlægning og budgettering. Her er alt, hvad du har brug for at vide om omkostningerne ved at udskifte dine ovenlysvinduer.
Læs hele artiklen
Udnyt alle fordelene ved dagslys, når du opgraderer dit ovenlysvindue
Er dine ovenlysvinduer udskiftningsmodne? Benyt lejligheden til at opgradere dem til en endnu bedre ovenlysløsning i stedet for blot at udskifte dem. Hvis du opgraderer dine ovenlysvinduer, kan du få et hjem med mere dagslys, et bedre indeklima og øget komfort. Læs videre, og find alle de oplysninger, du skal bruge for at vurdere, hvornår og hvorfor du bør udskifte dine ovenlysvinduer.
Læs hele artiklen
Forkerte antagelser om ovenlysvinduer
Lad ikke forkerte antagelser om ovenlysvinduer afholde dig fra at have et hjem, der er badet i naturligt dagslys. Der er ingen gode grunde til ikke at lukke dagslys og frisk luft ind i dit hus gennem taget. Det er den optimale løsning, når du vil forbedre indeklimaet, forvandle rummet, bringe farverne i din indretning til live og opnå forbindelse til verden udenfor. Vi har samlet nogle af de mest udbredte misforståelser om ovenlysvinduer og forklaret, hvordan du uden bekymringer kan lade ovenlysvinduer indgå i dit renoveringsprojekt.
Læs hele artiklen
Vil du montere et ovenlysvindue? Her er 8 trin, der forklarer indbygningen
Ovenlysvinduer er et oplagt valg, når du vil have mere dagslys i dit hjem. Ved at lukke mere lys ind kan du omdanne uudnyttede loftsrum eller underbelyste kvadratmeter til smukke, brugbare rum. Det er en udbredt misforståelse, at det er et kompliceret og dyrt projekt at montere ovenlysvinduer. Lad os imødekomme bekymringen ved at se på, hvordan et ovenlysvindue monteres i det skrå tag.
Læs hele artiklen
Salg af bolig: Sådan hjælper dit hus med at gøre et godt indtryk
Når du står i en situation, hvor du ønsker at sælge din bolig og skal i gang med at forberede det til salg, er det vigtigt, at du gør dig umage for at sikre, at huset præsenterer sig bedst muligt. Læs med og få vores bedste råd til, når du skal sælge dit hus.
Læs hele artiklen