OBS! Søgefunktionen virker ikke i øjeblikket, vores IT afdeling ER på sagen

Har du brug for at finde tømrer, der kan hjælpe dig med dit ovenlysprojekt? 

På Danmarkskortet finder du VELUX dagslys-rådgivere i nærheden af dig. Fælles for dem er, at de har gennemgået et dagslys-kursus, der klæder dem på til at rådgive om og arbejde med ovenlys hjemme hos dig. Samtidig deltager de løbende i opfølgningskurser, som holder deres viden om VELUX ovenlysprodukter opdateret.

Priseksempel
Har du allerede nu en idé om, hvad prisen vil være på dit ovenlysprojekt? Formentlig ikke. De fleste vil kun opleve at skulle investere i ovenlysvinduer én gang i livet. Derfor kan det være svært at have en formodning om, hvad vinduerne inklusiv arbejdsløn koster. 

Af den årsag har vi indført ”Priseksempel”. Her vil vores dagslys-rådgivere give dig hans eller hendes pris på udskiftning af et ovenlysvindue under nogen helt givne omstændigheder. De VELUX dagslys-rådgivere, som deltager med ”Priseksempel”, har det markeret i databoksen, som dukker op. Måske matcher det ikke helt dine behov og tanker, men fortvivl ikke. Du kan altid få en konkret tilbudspris på dit ovenlysprojekt ved at kontakte en VELUX dagslys-rådgiver i dit område.

Du kan også søge inspiration på i vores boliger med ovenlys cases. Her har vi mange gode eksempler på ovenlysprojekter, som andre boligejere har fået udført. Ved hvert projekt er der angivet enten en produkt- eller projektpris, som boligejeren har betalt for det pågældende projekt.

Indtast dit postnummer i søgefeltet herunder.