Kampagnebetingelser

I perioden fra den 25. maj 2020 til og med den 21. juni 2020 afvikler VELUX Danmark A/S (herefter VELUX) en kampagne, hvor du tilbydes 20 %* på alle elektriske og solcelledrevne, fjernbetjente gardiner og solafskærmningsprodukter. Rabatten kan opnås ved brug af kampagnerabatkode SOL2020www.veluxshop.dk eller som cashback ved køb via godkendt forhandler.

Køb på www.veluxshop.dk skal foretages i kampagneperioden beskrevet ovenfor, mens cashback kan efterspørges via dette link i perioden 25. maj 2020 til og med 20. september 2020.

Ved cashback skal faktura fra forhandler uploades og fakturadato skal være dateret indenfor kampagneperioden, dvs. mellem 25. maj 2020 og 21. juni 2020. For at din faktura kan godkendes, skal du strege din købspris for produktet ud.

Rabatten er gældende for private boligejere, hvor produktet er købt til montering i egen privatbolig.
Ved private boligejere forstås den fysiske eller juridiske person, der ejer VELUX produktet og ikke har erhvervet det med henblik på at sælge det videre eller montere det som led i sit erhverv.

Der kan maksimalt opnås rabat på 10 produkter pr. husstand. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner.

* 20 % på listeprisen.

Forbehold

VELUX forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt i løbet af begivenheden at aflyse eller ændre begivenheden pga. en omstændighed, som skyldes force majeure, hvilket forstås som en udefrakommende omstændighed, som ligger uden for VELUX’ kontrol og som VELUX ikke kunne forudse.

VELUX forbeholder sig ret til at kontrollere, at den private boligejer opfylder kampagnebetingelserne inden rabatten udbetales.

VELUX forbeholder sig ret til at afvise at udbetale rabatten, hvis den private boligejer efter VELUX’ skøn ikke opfylder kampagnebetingelserne.

Kampagnen udbydes af VELUX Danmark A/S, Breeltevej 18, 2970 Hørsholm, CVR. nr. 46911415.