6 gode råd til dit nybyggeri

Tord Olafsson, ekspert i nybyggeri, guider dig til, hvordan du kommer godt i gang med din drømmebolig. Her lægger han specielt fokus på fordelene ved at tilføje VELUX ovenlysvinduer til din bolig fra start, betydningen af materialevalg samt muligheden for at sætte dit personlige præg.

VELUX produkter

Klik rundt for at lære mere

Hus med VELUX fladtagsvinduer
VELUX ACTIVE

VELUX ACTIVE indeklimakontrol sikrer et sundere indeklima. Intelligente sensorer sørger for konstant at overvåge temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau i dit hjem. Skulle der komme en regnbyge eller står solen for skarpt, åbner eller lukker dine elektriske VELUX INTEGRA® ovenlysvinduer og solafskærmning automatisk.

VELUX markise

Få effektiv varmebeskyttelse med udvendige VELUX markiser, der blokerer for solens stråler og reducerer passiv rumopvarmning med op til 73 %. Markisen er lavet af transparent netdug, der gør det muligt fortsat at nyde udsigten og få masser af naturligt lys.

VELUX fladtagsvindue

VELUX fladtagsvindue med buet glas er den optimale løsning til flade tage. Det buede glas går helt til kanten af rammen og sikrer automatisk afløb af vand. Det innovative og elegante design betyder, at vinduet er lige så flot at se på som at se ud af. Det er velegnet til placeringer, hvor vinduet ses udefra og fås med elektrisk oplukkelig VELUX INTEGRA® for nem betjening og kompatibilitet med VELUX ACTIVE indeklimakontrol.

VELUX produkter

Klik rundt for at lære mere

Kom godt i gang

Få gode råd og vejledning til dit næste ovenlysprojekt.

VELUX Dagslysvisualisering

Hvis du gerne vil opleve effekten af mere dagslys, kan vi, som noget helt nyt, tilbyde dig en professionel visualisering af dit hjem med VELUX ovenlysvinduer. 

Bestil en gratis rendering

Er du nysgerrig efter at se din bolig med ovenlys?

Kom i gang her

Find tømrer

Find en tømrer i nærheden af din bopæl. Klik dig frem til VELUX dagslys-rådgivere tæt på din bolig via søgefunktionen på Danmarkskortet.

Find tømrer på et kort

Brug vores kort til at finde en kvalificeret tømrer - også kaldet VELUX dagslys-rådgiver - i nærheden af din bopæl.
Indtast blot dit postnummer eller bynavn for at søge.

Klik her

Råd og vejledning

Når man bygger et nyt hus, er der mange valg, der skal træffes. Har du brug for rådgivning, når det kommer til ovenlysvinduer, gardiner, solafskærmning og intelligent indeklimastyring, hjælper vi dig til løsninger, du bliver mere end tilfreds med.

Få hjælp herSkriv til vores dagslyseksperter Maria og Johannes og kom et skridt nærmere din boligdrøm.

Kontakt dem her

 

 

Oplev VELUX produkter på permanente udstillinger

Showroom Hørsholm tilbyder personlig rådgivning. Husk at bestille tid: 45 16 45 16, tast 2.

Showroom Middelfart er ubemandet og har åbent alle dage mellem 10 og 17.

Showrooms

VELUX Danmark
Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Åbningstider:
Mandag til torsdag 8-16
Fredag 8-15


HUSET
(tidligere Byggecentrum)
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
Åbent alle dage kl. 10-17
www.huset-middelfart.dk

 

 

Leder du efter noget bestemt?

Gå på opdagelse og lad dig inspirere i vores udvalg af huse med ovenlysvinduer.

Kontakt Johannes og Maria

Ovenlysvinduer skaber lyse områder i boligen, som ellers ville ligge hen i mørke. De kommer i forskellige størrelser, typer og med funktionelt tilbehør. Samtidig kan de hjælpe til et bedre indeklima. Endda helt automatisk. Maria og Johannes sørger for svar på dine spørgsmål og guider dig til en ovenlysløsning, som ganske enkelt gør dit kommende hjem til et bedre sted at være.