OBS! På grund af stor interesse kan der være lidt ventetid på at modtage visualiseringen.

VELUX Danmark A/S (herefter VELUX) afvikler en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde maksimalt tre af de VELUX ovenlysvinduer og inddækningsprodukter, som er inkluderet i dit kommende ovenlysprojekt, hvis du sender en anmodning om en gratis visualisering i perioden 1/11-2020 til og med 30/11-2020. Det vil være de tre billigste VELUX ovenlysvinduer og tilhørende inddækninger, som udbetales som en cashback af VELUX.  

For at deltage i konkurrencen skal du have foretaget dig følgende indenfor konkurrenceperioden: 

  • Du skal have efterspurgt en gratis kode til visualiseringen på hjemmesiden https://inspiration.velux.dk/Rabatkode-anmodning.
  • Herefter modtager du en e-mail, hvor du via et link skal indtaste og vedhæfte alle relevante oplysninger og derved fuldføre din anmodning om en gratis visualisering.
  • For at opnå præmien skal man have gennemført sit ovenlysprojekt senest et halvt år efter konkurrenceperioden er afsluttet, dvs. senest 31/5-2021.

Det er kun private boligejere over 18 år, hvor produktet er købt til montering i egen privatbolig, der kan deltage i konkurrencen. Ved private boligejere forstås den fysiske eller juridiske person, der ejer VELUX produktet og ikke har erhvervet det med henblik på at sælge det videre eller montere det som led i sit erhverv. Ansatte i VELUX Gruppen må ikke deltage i konkurrencen.  Der udvælges tre vindere ved lodtrækning, og vinderne får direkte besked af VELUX. Vinderen skal købe alle nødvendige produkter via en professionel håndværker eller forhandler. Gevinsten udbetales som en cashback. Det indebærer, at vinderen skal sende en faktura, som indeholder alle VELUX produkter som bevis på køb og herefter modtager man en cashback fra VELUX. Gevinstafgiften afregnes af VELUX. 

Bemærk, at der - grundet byggetekniske udfordringer - kan være forskel på løsningen i visualiseringen, man modtager, og den faktiske ovenlysløsning, der kan gennemføres. Det er vinderens eget ansvar at afstemme den endelige løsning med professionel samarbejdspartner; eksempelvis en tømrer. Det er dit eget ansvar at kontakte en montør, og du er selv ansvarlig for at betale alle udgifter og herefter kontakte VELUX for din cashback.  
 
Bemærk venligst, at det kun er muligt at modtage én gratis visualisering per husstand og kun af ét rum.
 
Forbehold 

VELUX forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt i løbet af begivenheden at aflyse eller ændre begivenheden pga. en omstændighed, som skyldes force majeure, hvilket forstås som en udefrakommende omstændighed, som ligger uden for VELUX’ kontrol og som VELUX ikke kunne forudse. 

VELUX forbeholder sig ret til at kontrollere, at den private boligejer opfylder kampagnebetingelserne, inden præmien overdrages. 

VELUX forbeholder sig ret til at afvise at udlevere præmien, hvis den private boligejer efter VELUX’ skøn ikke opfylder kampagnebetingelserne fx fordi vinderen ikke har gennemført sit ovenlysprojekt senest et halvt år efter konkurrenceperioden er afsluttet, dvs. senest 31/5-2021. 

Konkurrencen udbydes af VELUX Danmark A/S, Breeltevej 18, 2970 Hørsholm, CVR. nr. 46911415.