Guide: Sådan opgraderer du dine manuelle ovenlysvinduer

Dit manuelle ovenlysvindue kan nemt forvandles til et elektrisk eller fuldt intelligent vindue, der automatisk skaber et optimalt indeklima. Læs med her, og find ud af hvordan.

Har du ovenlysvinduer i dit hjem, glæder du dig sikkert allerede over den store mængde dagslys, der strømmer ind i dit hjem. Men vidste du også, at du nemt og hurtigt kan opgradere dine manuelle vinduer til at være endnu smartere? Vi guider dig her.

TRIN 1: GØR DIT OVENLYSVINDUE ELEKTRISK
Er dit manuelle vippevindue fra år 2000 eller senere, kan du hurtigt opgradere det til at fungere som et elektrisk VELUX INTEGRA ovenlysvindue. Det eneste, du skal bruge, er vores solcelledrevne opgraderingsæt, som du nemt selv kan montere på mindre end én time.

Ubesværet kontrol
Nu kan du åbne og lukke dine vinduer, samt styre ind- og udvendig solafskærmning med et tryk på en trådløs kontakt på væggen. Det er især smart, hvis dit vindue er placeret uden for rækkevidde. 

Smart regnsensor
Opgraderingssættet indeholder også en smart regnsensor, som automatisk sørger for at lukke dit vindue, hvis det begynder at regne. 

Klar til fremtiden 
Det bedste af det hele er, at du nu er klar til ”fremtiden” inden for smarte hjem: Nu kan du nemlig tilføje VELUX ACTIVE, der automatisk kontrollerer dit indeklima.

TRIN 2: TILFØJ AUTOMATISK INDEKLIMAKONTROL
VELUX ACTIVE giver dig og din familie et sundere indeklima, da løsningen automatisk styrer dine ovenlysvinduer, gardiner og solafskærmning.

Intelligente sensorer
VELUX ACTIVE har intelligente sensorer, der måler temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau i dit hjem og reagerer ud fra det. Er der for eksempel for varmt, ruller den automatisk din markise ned for at undgå overophedning. Er luftkvaliteten dårlig, åbner den vinduet og lukker frisk luft ind.

Styr systemet fra din smartphone
Med VELUX ACTIVE-appen kan du også selv holde øje med indeklimaet i alle rum, samt åbne og lukke dine vinduer, gardiner og markiser, uanset hvor du er.

Det er nemt at komme i gang
VELUX ACTIVE er nemt at installere uden hjælp fra professionelle. Start med at downloade appen, som hjælper dig gennem de fire lette installationstrin.
Halvandenplanshus med ovenlysvinduer i Søborg
Se galleri