Tag lyset og den friske luft med dig hjem…

Uanset om du cykler, snører løbeskoene eller bare nyder en rask travetur i ny og næ, så kender du følelsen. Verden er altid et lidt bedre sted, når vi kommer hjem. Det er det, den friske luft og udelivet gør ved os. Man siger, at et godt indeklima føles som at være udenfor på en mild, dansk sommerdag. VELUX ovenlysvinduer hjælper følelsen på vej og baner vejen for dagslyset og den gode luft i dit hjem. Tilmed helt automatisk. Læs mere herunder.

Smarte hjem gør hverdagen nemmere

Robotstøvsugere, intelligent belysning og automatisk udluftning er allerede en del af vores hverdag, og vores hjem bliver kun smartere inden for den nærmeste fremtid. ”Lige nu er vi i slutningen af den første bølge af intelligente apparater, der giver os en masse komfort og gør livet meget lettere for os,” forklarer Preben Mejer, direktør for Radr, der har fingeren på pulsen inden for de nyeste it-baserede muligheder og rådgiver både virksomheder og det offentlige.

Giv familien et sundere indeklima – helt automatisk

Et godt indeklima er afgørende for din sundhed og dit velbefindende, så lad intelligente ovenlysvinduer og VELUX Active styre luftkvaliteten og temperaturen i dit hjem.

Få hjælp af en personlig designrådgiver

Et ovenlysprojekt begynder med spørgsmål, der skal besvares. Kan jeg få ovenlys hjemme hos mig? Hvilke produkter passer i mit tag? Hvad koster vinduerne? VELUX designrådgivere hjælper dig med at gøre dine drømme om mere dagslys og frisk luft konkrete. De svarer på spørgsmål, udarbejder en projektbeskrivelse og finder gerne en kvalificeret tømrer, som kan udføre opgaven.

VELUX produkter

Klik rundt for at lære mere

Klik rundt for at lære mere
VELUX INTEGRA®

VELUX INTEGRA ® ovenlysvinduer giver dig fjernbetjening af dine vinduer samt ind- og udvendige solafskærmning med et tryk på den trådløse vægkontakt.

VELUX ACTIVE

VELUX ACTIVE indeklimakontrol sikrer et sundere indeklima. Intelligente sensorer sørger for konstant at overvåge temperatur, fugtighed og CO2 i dit hjem, åbner eller lukker dine VELUX INTEGRA® elektriske ovenlysvinduer og solafskærmning automatisk.

VELUX produkter

Klik rundt for at lære mere

Sådan opgraderer du dine manuelle ovenlysvinduer

Dit manuelle ovenlysvindue kan nemt forvandles til et elektrisk eller fuldt intelligent vindue, der automatisk skaber et optimalt indeklima. Læs med her, og find ud af hvordan.

Leder du efter noget bestemt?

Gå på opdagelse og lad dig inspirere i vores udvalg af huse med ovenlysvinduer.

Kom godt i gang

Få gode råd og vejledning til dit næste ovenlysprojekt.

VELUX Dagslysvisualisering

Hvis du gerne vil opleve effekten af mere dagslys, kan vi, som noget helt nyt, tilbyde dig en professionel visualisering af dit hjem med VELUX ovenlysvinduer. 

Bestil en gratis visualisering

Er du nysgerrig efter at se din bolig med ovenlys?

Kom i gang her

Find tømrer

Find en tømrer i nærheden af din bopæl. Klik dig frem til VELUX dagslys-rådgivere tæt på din bolig via søgefunktionen på Danmarkskortet.

Find tømrer på et kort

Brug vores kort til at finde en kvalificeret tømrer - også kaldet VELUX dagslys-rådgiver - i nærheden af din bopæl.
Indtast blot dit postnummer eller bynavn for at søge.

Find en tømrer

Råd og vejledning

Ved du om dit tag egner sig til ovenlysvinduer, eller hvilke produkter man skal vælge? Skriv til os og lad vores eksperter hjælpe dig godt på vej.

Få hjælp her

Jeg vil gerne have eksperthjælp fra VELUX Danmark til at komme i gang med mit ovenlysprojekt.

Kom godt i gang 

Oplev VELUX produkter på permanente udstillinger

Showroom Hørsholm tilbyder personlig rådgivning. Husk at book et møde.

Showroom Middelfart er ubemandet og har åbent alle dage mellem 10 og 17.

Showrooms

VELUX Danmark
Breeltevej 18
2970 Hørsholm

Husk at book et møde

HUSET
(tidligere Byggecentrum)
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
Åbent alle dage kl. 10-17
www.huset-middelfart.dk