Kampagnebetingelser

I perioden fra den 31. august 2020 til og med den 27. september 2020 afvikler VELUX Danmark A/S (herefter VELUX) en kampagne, hvor du tilbydes et gratis rådgivningsbesøg om ovenlysvinduer i din bolig. Ønsker du ikke besøg, kan rådgivningen foregå via telefon eller ved et virtuelt besøg. Når du bestiller et rådgivningsbesøg, vil du i første omgang blive kontaktet - enten via telefon eller e-mail. Rådgivningsmødet vil hovedsageligt foregå i tidsrummet mellem kl. 8-16 på hverdage i ugerne 36-44.

Ved efterspørgsel af et gratis rådgivningsmøde via velux.dk skal vi bede om at få oplyst navn, e-mail, mobilnummer og by. Hvis der foretages køb på baggrund af rådgivningen bliver data registreret i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. VELUX vil kontakte dig 3–6 måneder efter rådgivningen. Hvis der ikke foretages køb, vil dine personoplysninger blive slettet umiddelbart herefter.   

Rådgivningen foretages af VELUX Danmark A/S' medarbejdere eller VELUX Dagslysrådgivere, som er samarbejdspartnere af VELUX Danmark A/S. 

Forbehold

VELUX forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt i løbet af begivenheden at aflyse eller ændre begivenheden pga. en omstændighed, som skyldes force majeure, hvilket forstås som en udefrakommende omstændighed, som ligger uden for VELUX kontrol og som VELUX ikke kunne forudse.

Rådgivningskampagnen udbydes af VELUX Danmark A/S, Breeltevej 18, 2970 Hørsholm, CVR. nr. 46911415.