Fra dag til nat

Se forskellen med fladtagsvinduer

Dagslys giver mere energi og bedre humør

Vi tilbringer 90 procent af vores tid indenfor, så det gælder om at få så meget dagslys ind i vores hjem som muligt. ”Lyset giver os energi, skruer op for vores humør og forbedrer vores søvnrytme, så søvnen bliver dybere og bedre. Derfor er det ideelt for os at få så meget dagslys ind i hjemmet som muligt, så vi kan følge den naturlige dagsrytme – det er jo det, vi er bygget til.” Klaus Martiny, overlæge på Psykiatrisk Center Købehavn.

VELUX produkter

Klik rundt for at lære mere.

VELUX INTEGRA®

VELUX INTEGRA® fladtagsvinduer giver dig fjernbetjening af dine vinduer samt ind- og udvendig solafskærmning med et tryk på den trådløse vægkontakt.

VELUX fladtagsvindue

VELUX fladtagsvindue med buet glas er den optimale løsning til flade tage. Det buede glas, der går helt til kanten af rammen, sikrer automatisk afløb af vand, mens det elegante design betyder, at vinduet er lige så flot at se på som at se ud af.

VELUX solafskærmning

VELUX gardiner til flade tage har en varmebeskyttende og solafskærmende effekt, der kun lader lyset og varmen trænge ind på dine præmisser. Vi garanterer præcis montering, fantastisk design og langtidsholdbar kvalitet til dine ovenlysvinduer.

VELUX ACTIVE

VELUX ACTIVE indeklimakontrol sikrer et sundere indeklima. Intelligente sensorer sørger for konstant at overvåge temperatur, fugtighed og CO2 i dit hjem, og skulle der komme en regnbyge eller solen står for skarpt, åbner eller lukker dine VELUX INTEGRA® elektriske ovenlysvinduer og solafskærmning automatisk.

VELUX produkter

Klik rundt for at lære mere.

Leder du efter noget bestemt?

Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov, eller er du blot nysgerrig efter at lære mere om, hvad VELUX kan tilbyde?
Gå på opdagelse og lad dig inspirere i vores udvalg af huse med ovenlysvinduer.

Sådan får du mere lys i dit hjem

Ovenlysvinduer er en den perfekte løsning, hvis du drømmer om at få mere lys i din bolig. Et ovenlysvindue giver over dobbelt så meget lys som dine almindelige vinduer og sørger for, at dagslyset bringes ind i de områder af boligen som før lå mørke hen. ”Det betyder ikke noget, om du bor i et parcelhus, en gammel murermestervilla, et rækkehus eller en bungalow. Alle huse kan få ovenlys.” Finn Arup, dagslysekspert, VELUX Danmark.

Kom godt i gang

Få gode råd og vejledning til dit næste ovenlysprojekt.

VELUX Daylight Experience

Hvis du gerne vil opleve effekten af mere dagslys, kan vi, som noget helt nyt, tilbyde dig en professionel visualisering af dit hjem med VELUX ovenlysvinduer. 

Bestil en gratis visualisering

Er du nysgerrig efter at se din bolig med ovenlys?

Kom i gang her

Ring eller skriv til os

Sidder du med en masse spørgsmål i forbindelse med ombygning af din bolig, eller har du spørgsmål til allerede indbyggede ovenlysvinduer? I teknisk rådgivning besvarer vi alle spørgsmål vedrørende valg, brug og indbygning af VELUX produkter.

Teknisk rådgivning

VELUX Danmark A/S
Breeltevej 18
2970 Hørsholm

Telefon: 45 16 45 99
Skriv til os: klik her
 
Åbningstider
Mandag – torsdag
Kl.8.00 – 16-00
Fredag
Kl.8.00 – 15.00

Oplev VELUX produkter på permanente udstillinger

Showroom Hørsholm tilbyder personlig rådgivning. Husk at bestille tid, klik her.

Showroom Middelfart er ubemandet og har åbent alle dage mellem 10 og 17.

Showrooms

VELUX Danmark
Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Åbningstider:
Mandag til torsdag 8-16
Fredag 8-15


HUSET
(tidligere Byggecentrum)
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
Åbent alle dage kl. 10-17
www.huset-middelfart.dk

 

 

Råd og vejledning

Ved du om dit tag egner sig til ovenlysvinduer, eller hvilke produkter man skal vælge? Skriv til os og lad vores eksperter hjælpe dig godt på vej.

Få hjælp her

Jeg vil gerne have eksperthjælp fra VELUX Danmark til at komme i gang med mit ovenlysprojekt.

Kom godt i gang