Føl dig tryg: Vælg nordisk kvalitet, når du køber ovenlys

Når du vælger en nordisk leverandør, er du sikret den bedste rådgivning og service – samt et ovenlysvindue, der er særlig udviklet til det nordiske vejr.

Vejret varierer over hele verden. Alene i Norge er der store geografiske forskelle på, hvordan vejret belaster vores vinduer, men vind, regn og sne er nogle af de ting, vi lægger til grund, når vi udvikler vinduesløsninger til norske hjem.

Derfor er der også forskel på et VELUX ovenlysvindue, som sælges i Norge og ét, der sælges i andre dele af Europa. I Norge har alle vinduer for eksempel tre lag glas og en U-værdi på 1,0, hvilket er vigtigt for det kolde klima. U-værdien er udtryk for vinduets isoleringsevne. Jo lavere U-værdi, jo bedre isoleret.

Når du køber dit ovenlysvindue fra en autoriseret forhandler, er du sikret et vindue, der tåler det nordiske klima og en god oplevelse i mange år frem. Hos en VELUX forhandler vil du få hjælp til at vælge den bedste løsning,” forklarer Siri Sundby, markedschef i VELUX Norge. 

VELUX møder også gerne op på byggepladsen, hvis der er udfordringer med monteringen og har tilknyttet servicepartnere over hele landet, som er klar til at rykke ud. 

TripleProtect tåler al slags vejr 
Til de nordiske hjem har VELUX udviklet et særligt TripleProtect ovenlysvindue, der tåler de mest ekstreme vejrforhold – lige fra orkan til temperaturfald og kraftige regn- og snebyger.  

Vi anbefaler TripleProtect til dem, der ønsker ekstra tryghed og bor i områder med meget sne og is – og det gælder nærmest hele Norge, men er også aktuelt i Sverige og Finland,” fortæller Siri Sundby. 

TripleProtect er designet med tre lag glas og ekstra pakninger på siderne og i bunden. Sikkerhedsglasset er testet mod regn, hagl og store mængder våd sne, mens den udvendige beklædning har en lyddæmpende effekt, der reducerer larmen fra regn og hagl. 

Selvom lyden af regn, der sagte trommer mod ruden lyder hyggelig i manges ører, kan det hurtigt opleves som støjende og forstyrrende – især i soveværelset, hvor mange har ovenlysvinduer,” forklarer Siri Sundby.