Sådan får du mest muligt ud af dine ovenlysvinduer

Fuldt udstyrede ovenlysvinduer

Vi ved, at du elsker dine VELUX® ovenlysvinduer. De er dog kun første skridt i processen mod at skabe et hjem, der er fuldt optimeret til frisk luft, lys og varme. Så hvad er det næste skridt? Sørg for, at dine ovenlysvinduer har alt det nødvendige tilbehør, så dit hjem fungerer bedst muligt. Der er en række muligheder fra et stort udvalg af gardiner til indeklimakontrol med Smart Home-funktioner.

Stop ikke ved et gardin

Indvendige gardiner kan give dine vinduer ekstra privatliv og personlighed, men de har begrænsninger i forhold til temperaturstyring.

Du kan få mest muligt ud af dine ovenlysvinduer og dit hjem ved at købe hele udvalget af nyttigt tilbehør.  Få den bedst mulige søvn med indvendige mørklægningsgardiner, samtidig med at udvendige solafskærmning sikrer et behageligt hjemmeklima. Visse udvendige solafskærmningsprodukter kan endda hjælpe med at holde på varmen i dit hjem om vinteren. 

Dette har du brug for
De fleste gardiner og solafskærmningsprodukter fås med manuel eller VELUX INTEGRA® betjening. Elektriske eller solcelledrevne VELUX INTEGRA® gardiner kan fjernstyres, så du kan åbne og lukke dem med et tryk på en knap. 

Dekorationsgardiner

Indvendige gardiner, der giver privatliv og personlighed.  

Mørklægningsgardiner

Indvendige gardiner med næsten komplet mørklægning, der giver de ideelle betingelser for søvn.

Udvendige solgardiner og rulleskodder

Udvendige solgardiner og skodder, der giver en behagelig temperatur i hjemmet, uanset vejret udenfor.

Insektnet

Insektnet har et gennemsigtigt og moderne design, så du får lys og frisk luft ind, samtidig med at insekterne holdes ude.

Murermestervilla i Virum: Så lyset på loftet

"Vi har haft naturlig varme [i vores hjem] hele vinteren og i foråret. Det næste skridt bliver at få automatiske udvendige solgardiner på alle vinduer for at tage toppen af varmen på de varmeste sommerdage, men uden at lukke lyset ude."

– Annamarie og Jacob, der forklarer, hvorfor de vil føje udvendige solgardiner til deres VELUX ovenlysvinduer

Forbedret indeklimakontrol 

Opgrader din VELUX løsning, så du kan slappe af. Kontroller nemt dagslys, temperatur og frisk luft med VELUX ACTIVE systemet, der omfatter sensorer til hjemmet, en udgangskontakt og en gateway. Dette automatiserede Smart Home-system fungerer ud fra dine personlige præferencer.  

VELUX ACTIVE overvåger temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau og åbner eller lukker derefter dine ovenlysvinduer og gardiner på baggrund af dette for at holde dit indeklima nøjagtigt, som du ønsker det. 

Intelligent indeklimakontrol 

VELUX App Control betjenes via en app på din telefon. Indstil din foretrukne temperatur (sensorer til luftfugtighed og CO2-niveau er ikke inkluderet), og overvåg dit indeklima, selv når du ikke er hjemme.  

Brug VELUX App Control til at lukke dine udvendige solgardiner på en varm dag, når du ikke er hjemme, eller åbn mørklægningsgardinerne, mens du stadig ligger i sengen. Er du på vej hjem fra arbejde og vil sikre dig, at huset er køligt, når du ankommer? Det er ikke noget problem! 

VELUX gardiner og solafskærmning

Priser for 2022 inkl. moms.

Prisliste 2022

Til private inkl. moms.