Dagslys selv på mørke vinterdage

Det traditionelle parcelhus i Dragør er bygget i en god kvalitet, har en fin planløsning og nogle charmerende detaljer. Populært sagt kan man sige, at dette hus har over 800.000 søskende i Danmark. Det er blevet renoveret med et nyt vinduesparti ud mod haven, der er loft til kip og et nyrenoveret tag. 
 
I øjeblikket bliver mange parcelhuse i ét plan renoveret, fordi nye familier flytter ind. De har måske boet i lejligheder inde i byområderne, men når der kommer flere børn, falder valget naturligt på et parcelhus. Det passer både i størrelsen og ofte også økonomisk til den typiske danske familie. De lave, forsænkede lofter og manglen på dagslys stemmer ikke overens med vores ønsker og krav til en lys, funktionel bolig. Her kan VELUX ovenlysvinduer hjælpe parcelhuset ind i en ny tidsalder.
 
Familien har fået installeret fem VELUX vinduer. Et i børneværelset, som er blevet større og lysere, to sammenhængende vinduer i stuen, et i køkkenet og et i bryggerset.

"Børneværelset virkede mørkt og virkelig småt. Efter vi fik vinduet virker det nærmest dobbelt så stort, meget lysere og generelt er det et mere behageligt rum at være i."

- Ejeren af parcelhuset i Dragør


Der er brugt 5 VELUX INTEGRA® ovenlys og 5 gardiner i denne løsning. VELUX INTEGRA® kan fjernbetjenes. Det vil sige, at det kan åbnes og lukkes, ligesom de indbyggede gardiner kan reguleres via en fjernbetjening.

Ovenlys og gardiner har kostet ca. 14.000 kr. inkl. moms (2017-priser) pr. vindue. Spørg din tømrermester for priser eller se VELUX Danmarks vejledende listepriser.

Monteringen har kostet under 15.500 kr. inklusiv moms (2017-priser) pr. vindue, men prisen varierer fra hus til hus og afhænger bl.a. af husets konstruktion. Tal altid med din tømrer for at få en nøjagtig pris for netop din løsning.
Se galleri

Anvendte produkter

Sådan kommer du i gang