Ovenlys med havudsigt

Dette klassiske hus er oprindeligt et gammelt fiskerhus beliggende i det gamle Skovshoved nord fra København. Huset er opført i 1800-tallet, og skulle efter signede være et af Skovshoveds ældste boliger. Boligen blev senest renoveret i 2010, hvor der i den forbindelse blev installeret fem ovenlysvinduer på 1. salen.

Familien har fået installeret fem VELUX ovenlysvinduer. Et i børneværelset, som er blevet større og lysere, to sammenhængende vinduer i stuen, et i køkkenet og et i bryggerset.

"Hvis ovenlysvinduerne ikke havde været der, havde der været rigtig mørkt på 1. salen. Nu har vi fået udsigt over Øresund fra soveværelset af, hvor morgensolen kommer frem.

- Ejeren af det klassiske hus i Skovshoved


- Udover meget mere lys og udsigt over havet, så giver ovenlysvinduerne rummene en helt anden dimension. Rummene synes meget større, og vi føler os ikke længere pressede af de skrå vægge – supplerer boligejeren.

- Det kan blive meget varmt på 1. sal om sommeren, så der bruger vi ventilationskanalerne særligt meget. Det giver frisk luft uden at vinduerne behøver at være helt åbne, og så har vi gardiner til vinduerne, som også kan bruges hvis det bliver nødvendigt at holde lyset ude.

Spørg din tømrermester for priser eller se VELUX Danmarks vejledende listepriser.
Se galleri

Anvendte produkter

Sådan kommer du i gang