Godt vejr hele året

Danskere har alle dage holdt af at komme ud af byen og tættere på naturen. Oprindeligt var fritidshuse dog mest til om sommeren og mindre luksuriøse, som ikke lever op til folks forventninger i dag.

Da den nuværende ejer overtog det blå kolonihavehus, stod det hurtigt klart, at det bedre kunne svare sig at erstatte det gamle med et nyt og mere tidssvarende fritidshus. Dette valg skyldes særligt, at fritidshuset skulle bruges året rundt. Det skulle være lyst og bedre indeklima også om vinteren, hvor ejeren ikke befinder sig så meget udendørs, men hygger med familien inden døre.

"Jeg har glæde af ovenlysvinduerne fra jeg står op, til jeg går i seng. Selv på en gråvejrsdag får jeg dagslys ind i stuen.

- Ejeren af fritidshuset

- Ovenlyset gør, at rummene ser meget større og indbydende ud, men det bedste er nu om natten. Det kan være ret romantisk at se op på en stjerneklar himmel - supplerer ejeren af fritidshuset.

- Jeg har indstillet vinduerne til selv at lufte ud fire gange om dagen. Alle kan styres samtidig. Jeg kan f.eks. mørklægge hele huset med et klik eller rulle markiserne ned. Det er ret smart på en varm sommerdag, når varmen skal holdes ude. Det var et krav, at de skulle styres elektronisk, da der er næsten tre meter op til vinduerne.

På de varme sommerdage starter og afsluttes dagen ude i wellness-badet under den store messingbruser. 

Fritidshuset er opført af Egerbyg i 2017. 

Det anslås, at opførelsen af fritidshuset har kostet i omegnen af 2 mio. kroner.

Der er anvendt VELUX INTEGRA® (det fjernbetjente vippevindue) i hele huset. Det har kostet under 25.000 kr. inkl. moms (2016-priser) pr. vindue inklusiv montering. Spørg din tømrermester om priser eller se VELUX Danmarks vejledende listepriser.
Se galleri

Anvendte produkter

Sådan kommer du i gang