Fra fladt tag til højt solskin

Nye vinduer i det flade tag fik familien til at se huset fra 1965 i et helt nyt lys.

Huse med fladt tag har ofte en beskeden højde, naturligt nok. Det kan skabe en lidt trykket følelse og samtidig gøre det svært for dagslyset at trænge langt nok ind i de enkelte rum. Det oplevede familien i dette hus i Lyngby fra 1965. 

De valgte at montere VELUX fladtagsvinduer med buet glas. De elegante fladtagsvinduer er smukt integreret i husets tagflade. Vinduerne er elektrisk betjent, og det gør det nemt at lufte ud og sikre et godt indeklima, når man fx laver mad.

Køkken med kig til himlen

Tidligere lå køkkenet lidt hengemt for enden af et gangareal.  Nu har man fået masser af solskin og dagslys i køkkenet, og samtidig kan familien følge dagens gang i det lys, der kastes ned over spisebordet. Fra tidlig morgen til sen aften. 

Det er virkelig en stor forvandling, og i begyndelsen kunne jeg slet ikke få øjnene væk fra det lys, der var i køkkenet. Også om aftenen hvor vi pludselig kunne se måneskin

siger boligejeren.

Levende lys i hjemmet

Lyset fra fladtagsvinduerne øger følelsen af plads i de små rum og kompenserer for de lave lofter. Samtidig er vinduerne med til at gøre rummene mere levende, da lyset ændrer karakter alt efter årstid og tidspunkt.

”Vi er meget tilfredse med vores ovenlysvinduer. Vi taler tit om, hvorfor vi ikke fik monteret vinduerne før. Jeg kan slet ikke forstå, at vi har kunnet undvære dem. I dag er rummene lysere og mere indbydende at være i,” siger boligejeren.

Vinduet i køkkenet er et VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas. Den samlede produktpris for dette fladtagsvindue er 10.340 kr. inkl. moms (2018). Priser er vejledende. Spørg din tømrermester eller se VELUX Danmarks vejl. priser.

Før/efter fotos
Se før/efter video:

Anvendte produkter

Sådan kommer du i gang