{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Et historisk tofamiliehus

Børnene er fløjet fra reden, og det er for stort til kun én person: Ejeren af dette historiske tofamiliehus havde overvejet at sælge sit hus flere gange – indtil en af hendes voksne døtre besluttede at flytte hjem igen. 

12

VELUX produkter

Ovenlysvinduer giver lys, luft og udsigt

Et lille rum er blevet omdannet til et hyggeligt, behageligt hjørne, der er perfekt til afslapning. Kvinderne udvidede det gamle lager og skabte derved den nødvendige plads til at bo stressfrit sammen: Med hjælp fra en arkitekt og et lille budget blev trelokalet til en hyggelig oase af velvære under taget.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Mere plads: De bad håndværkerne om at montere fire VELUX ovenlysvinduer, to små vippevinduer og to større tophængte ovenlysvinduer, da dette ville dække 15-20 % af rummets gulvplads og sikre den perfekte mængde dagslys på loftet.

  2. Lys, luft og udsigt: Ovenlysvinduer lukker meget mere dagslys ind end lodret rude i samme størrelse.

  3. Forbedret indeklima: Alle vinduer er udstyret med elektriske udendørspersienner, der om sommeren gør værelser mærkbart køligere og giver meget bedre varmeisolering om vinteren.

Karl Cerenko,

Arkitekt

Der findes mange ubrugte loftsrum gemt væk i vores portefølje af gamle ejendomme. På relativt kort tid og med en overskuelig indsats kan disse lofter omdannes til hjemlige fristeder med fantastiske udsigter.

Den perfekte mængde dagslys

"Jeg kan ikke tro, at hvad der engang i bund og grund bare var lagerplads, nu fungerer som en ekstra etage i vores hus." Deres store hus med tilhørende have var ved at løbe tør for plads. De havde ikke mulighed for at flytte til et større hus – det havde været for dyrt og stressende, og de elskede det område, de var i. I stedet tog Lucy og Matt (boligejere) beslutningen om at ombygge deres loft og tilføje en ekstra etage til huset. Dette gav dem endnu et soveværelse, et ekstra badeværelse og et walk-in-closet. De havde trods alt brugt flere år på at renovere huset fra top til tå, inklusive en udvidelse bagtil i 2015 og dekoration af alle værelser for at gøre det specielt og hjemligt. Det gav mening at tilføje mere plads i deres elskede hjem.

Grundplan

Lysere værelser og bedre udsigt

Et nybygget gulv under taget med lyse værelser og en fantastisk udsigt skabes ikke kun ved at øge kvadratmeterne, men ved at tilføje store ovenlysvinduer. Moderne ovenlysvinduer giver selvbyggeren gode muligheder: Et lyst værelse med en god udsigt ser større ud. Vi får indtrykket af, at det er meget større, end det egentlig er.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Bottenmanövrerade takfönster
Tophængt ovenlysvindue
Produktoplysninger
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Produktoplysninger
Jalusier
Rulleskodder
Produktoplysninger
Oplev dit rum med ovenlysvinduer