{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Forholdet mellem udenfor og indenfor fremhæves

Her i hjemmet har man fremhævet forholdet mellem udenfor og indenfor, hvilket skaber konstante variationer af lys, på grund af kombinationen af facadevinduer og ovenlysvinduer. Som resultat fordeles lyset optimalt i alle områder.

5

VELUX PRODUKTER

4 dage

Monteringstid

€ 4.000

prisen på de monterede produkter

Lyset ovenfra blandes med lys fra facadevinduerne, hvilket gør interiøret dynamisk

 Lyset ovenfra skaber en tættere forbindelse til det ydre miljø og forbedrer fornemmelsen for tid og årstidernes skiften.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. I kontakt med det ydre: På øverste etage, selv i midten af hjemmet, kan man fornemme det ydre miljø takket være det centralt placerede fladtagsvindue.

  2. Lys, der trænger igennem: Fladtagsvinduet i midten af hjemmet oplyser trappen og giver lyset mulighed for at nå stueetagen.

  3. Et dynamisk rum: Interiøret skifter med lyset på forskellige tidspunkter af dagen og med årstidernes skiften.

Marco Baldassa,

arkitekt

I dette projekt er naturligt lys et afgørende element: Det skaber et forhold mellem opholdsrum og hverdagsliv på den ene side og omgivelserne, årstiderne og variationerne i lys på den anden side, hvilket skaber dynamik og konstant forandring. Projektets vigtigste kendetegn er de eksterne vinduer og de – lige så vigtige – kilder til lys i loft og væg.

Lyset i hjemmet gør dig i bedre humør, fra daggry til skumring

"Lys er ekstremt vigtigt for mig fra det øjeblik, jeg står op om morgenen: Jeg besluttede at bygge et hus med facadevinduer og ovenlysvinduer specifikt for at få så meget ud af lyset som muligt. Vi satte træ i højsædet sammen med lys: Træet giver os varme, mens lyset gør os glade," siger boligejere Franco Marcolongo og Marina Toninato.

"Lyset gør os glade"
– Franco Marcolongo og Marina Toninato, boligejere
Lyset skaber dialog med miljøet udenfor

Et toetagers parcelhus med kælder, store vinduer i stueetagen og ovenlysvinduer på første sal, hvilket hjælper lyset ud til værelsernes fjerneste hjørner. I dette projekt skaber lyset en slags dialog med det udendørs, og når lyset skifter, påvirkes fornemmelsen indenfor.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Gå til produkt
Markiser
Markisegardin
Gå til produkt
Oplev dit rum med ovenlysvinduer