{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Udfordringen lå i at tage et totalt forladt, ubeboeligt rum og optimere det

Prisca (boligejer) har altid været glad for og boet i loftslejligheder. Efter at have fået en grad i arkitektur og interiørdesign ville hun lave et udstillingsvindue. Den unge arkitekt brugte sine færdigheder til at renovere loftslejligheden på 60 m². Hun elsker "reden", især konceptet om at være i kontakt med himlen og det atypiske rum, fuldendt med synlig trækarm. Hun investerede enorme mængder af tid og energi i dette seks måneders projekt. 

9
VELUX produkter

1,5 dag

MONTERINGSTID

€ 3.100

MONTERING OG PRODUKTPRIS

Malede alt hvidt og tilføjede nye ovenlysvinduer 

"Jeg blev positivt overrasket over den nye hvide finish på trækarmen, der giver vinduerne et meget mere moderne udseende. Det er straks mere diskret og mere raffineret," siger Prisca.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Indvendig komfort: "Jeg har et VELUX vindue i hvert værelse i mit hus. De er meget nyttige på badeværelset og i køkkenet til udluftning af fugtighed. På mit værelse bruger jeg de isolerede mørklægningsgardiner for at få en god nats søvn og bedre temperaturregulering. I min stue og på kontoret nyder jeg dagslyset, mens jeg arbejder," siger Prisca.

  2. Forbindelse mellem udendørs og indendørs: "Det er virkelig en fordel at kunne se himlen fra mit eget hyggelige hjem. Dagslys er en anden måde at opdele rummet på. Ovenlysvinduerne gør det muligt for mig at udnytte gulvarealet bedre, få lidt ekstra loftshøjde og bevæge mig friere rundt i rummet," forklarer Prisca.

  3. Hurtig montering: "De blev monteret ganske hurtigt og let. Jeg fik en VELUX håndværker til at montere ovenlysvinduerne. Alt var færdigt på halvanden dag. Jeg satte selv persienner op senere," siger Prisca.

Prisca Pellerin

Prisca Pellerin Architecture & Intérieur

De skaber en direkte forbindelse mellem udendørs og indendørs. Det er virkelig en fordel at kunne se himlen fra mit eget hyggelige hjem. Dagslys er en anden måde at opdele rummet på. Ovenlysvinduerne gør det muligt for mig at udnytte gulvarealet bedre, få lidt ekstra loftshøjde og bevæge mig friere rundt i rummet. Det er en kæmpe fordel.

Overrasket!

"Jeg blev meget glad. Jeg blev positivt overrasket over den nye hvide finish på trækarmen, der giver vinduerne et meget mere moderne udseende. Det er straks mere diskret og mere raffineret," siger Prisca.

"Det er straks mere diskret og mere raffineret."
– Prisca, boligejer
Nyd dagslys og indeklima

"Jeg har et VELUX vindue i hvert værelse i mit hjem. De er meget nyttige på badeværelset og i køkkenet til udluftning af fugtighed. På mit værelse bruger jeg de isolerede mørklægningsgardiner for at få en god nats søvn og bedre temperaturregulering. I min stue og på kontoret nyder jeg dagslyset, mens jeg arbejder."

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Toppmanövrerade takfönster
Manuelt vippevindue
Få mere at vide
Verdunkelung Plus
Duogardiner 2-i-1
Få mere at vide
Transparenta plisségardiner
Gennemskinnelige plisségardiner
Få mere at vide
Oplev dit rum med ovenlysvinduer