{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Planlægning: MISSONI Architects / Fotos: Patricia Weisskirchner
VELUX INTEGRA® vippevinduer
Bygget i 1949 og ombygget flere gange

Isabellas hus, hvor hun bor med sin familie, blev bygget i 1949 og har gennemgået både store og små ændringer i årenes løb. I 2017 besluttede familien at udvide overetagen for at udnytte al den tilgængelige gulvplads og at tilføje en tilbygning af træ med fladt tag, så huset kunne rumme deres voksende familie.

9
8 OVENLYSVINDUER OG 1 FLADTAGSVINDUE

Dagslys gør en stor forskel

"Jeg havde tidligere boet i en taglejlighed, så jeg var klar over, hvor mørke den slags rum kan være. Derfor var det utrolig vigtigt for mig at få masser af vinduer, så vi kunne få nok lys ind i tagetagen. Når du har prøvet at bo i et mørkt loftsrum, gør det en stor forskel at få masser af naturligt lys. Så vi indså hurtigt, at vi ville montere ovenlysvinduer. Da vi besøgte VELUX messestanden på Graz Homebuilders Fair, så vi på alle deres produkter og fik nogle gode råd. Sammen med vores arkitekt fra MISSONI valgte vi otte ovenlysvinduer og et fladtagsvindue," mindes Isabella.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. I kontakt med naturen: "Når jeg står op og kigger ud ad vinduet, ser jeg et kæmpestort bjerg. Man føler sig meget mere forbundet med det, der sker udenfor, selv når man er indenfor: For eksempel elsker vores børn at se sneen falde. Man oplever en særlig stemning, når det lyner og tordner om aftenen – det er helt fortryllende at se på."

  2. Masser af dagslys: "Vi elsker alt det dagslys, vi har på overetagen. Selv hvis det er overskyet udenfor, er det stadig meget lyst deroppe – det er dejligt, når man har små børn. Jeg anbefaler på det varmeste alle, der har planer om at renovere deres bolig, at tænke dagslys ind i deres planlægning."

  3. Frisk luft og afkøling om natten: "Vi bruger også ovenlysvinduerne til at forbedre husets ventilationen, og det tog vi med i betragtning helt fra planlægningsfasen. Vi bruger de tre vinduer i gangen og vinduet i badeværelset til at køle huset ned på varme sommernætter. Da ovenlysvinduerne er udstyret med regnsensor, kan vi bare lade dem stå åbne og gå i seng."
Planlægning: MISSONI Architects / Fotos: Patricia Weisskirchner
VELUX INTEGRA® vippevinduer
Et helt særligt rum at bo i!

"Vi besluttede at lade rummene gå helt op til kip sammen med ovenlysvinduerne – det skaber et helt fantastisk rum at bo i. Hvis vi havde valgt et sænket loft eller sparet på dagslyset, ville vi helt sikkert have fortrudt det."

"Vi føler os virkelig hjemme i vores nye hus. Når vi har venner på besøg, elsker de også resultatet."
– Isabella, boligejer
Planlægning: MISSONI Architects / Fotos: Patricia Weisskirchner
VELUX ovenlys med buet glas
Et fantastisk blikfang i børneværelset

"Fladtagsvinduet på loftet er et fantastisk blikfang og gør min søns værelse til noget helt specielt – vi kalder det tårnværelset."

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Produktoplysninger
Nya generationen takfönsterkupol med välvt glas
Fladtagsvindue med buet glas
Produktoplysninger
Oplev dit rum med ovenlysvinduer