KONKURRENCEBETINGELSER

VELUX Danmark A/S (herefter VELUX) afvikler en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde VELUX produkter til en værdi af 30.000 DKK. Disse produkter skal være inkluderet i dit kommende ovenlysprojekt. Konkurrencen afvikles i perioden d. 1.12.20 til og med d. 31.12.2020. 

For at deltage i konkurrencen skal du have foretaget dig følgende indenfor konkurrenceperioden: 

Besøge www.velux.dk/kampagne/december/konkurrence. Udfylde kontaktinformation og besvare spørgsmål 

Projektet skal være udført senest 6 måneder efter vinderen er fundet. Altså skal produkterne være købt via en håndværker senest d. 30.06.2021 

Det er kun private boligejere over 18 år, hvor produktet er købt til montering i egen privatbolig, der kan deltage i konkurrencen. Ved private boligejere forstås den fysiske eller juridiske person, der ejer VELUX produktet og ikke har erhvervet det med henblik på at sælge det videre eller montere det som led i sit erhverv. Ansatte i VELUX Gruppen må ikke deltage i konkurrencen.

Der udvælges en vinder ved lodtrækning og vinderen får direkte besked af VELUX. Vinderen skal købe alle nødvendige produkter via en professionel håndværker eller forhandler. Gevinsten udbetales herefter som en cashback. Det indebærer, at vinderen skal sende en faktura, som indeholder alle VELUX produkter som bevis på køb, og herefter modtager man en cashback fra VELUX. Gevinstafgiften afregnes af VELUX.  

Det er dit eget ansvar at kontakte en montør, og du er selv ansvarlig for at betale alle udgifter og herefter kontakte VELUX for cashback.  

Forbehold 

VELUX forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt i løbet af begivenheden at aflyse eller ændre begivenheden pga. en omstændighed, som skyldes force majeure, hvilket forstås som en udefrakommende omstændighed, som ligger uden for VELUX’ kontrol, og som VELUX ikke kunne forudse. 

VELUX forbeholder sig ret til at kontrollere, at den private boligejer opfylder kampagnebetingelserne, inden præmien overdrages. 

VELUX forbeholder sig ret til at afvise at udlevere præmien, hvis den private boligejer efter VELUX’ skøn ikke opfylder kampagnebetingelserne, fx fordi vinderen ikke har gennemført sit ovenlysprojekt senest et halvt år efter konkurrenceperioden er afsluttet, altså d. 30.06.2021. 

Konkurrencen udbydes af VELUX Danmark A/S, Breeltevej 18, 2970 Hørsholm, CVR. nr. 46911415.