Forvandling

Ovenlysvinduer får dit hjem til at fremstå med farve og liv. Se forskellen!

Tilføj vinduer

Tilføj vinduer

Opdater din ovenlysløsning

Opdater din ovenlysløsning

Udskiftning af dine gamle ovenlysvinduer er nemmere, end du tror. Når du opdaterer dine gamle ovenlysvinduer med nye, mere energieffektive VELUX vinduer, er det til gavn for dit hjem. Find ud af hvorfor, hvornår det er på tide at udskifte, og se, hvor nemt udskiftning af ovenlysvinduer virkelig er, i denne vejledning.

 

4 gode grunde til at opdatere dine ovenlysvinduer

Bedre indeklima

Bor du i et varmt eller koldt klima? Bor du tæt på en støjende vej eller inden for synsvinklen af nysgerrige naboer? Uanset hvad har VELUX en ovenlysløsning, der passer til dine behov. Med vores specialglas kan du tilpasse dit ovenlysvindue for at få det bedste ud af dit indeklima. Nyd forbedret ventilation, og vælg mellem en bred vifte af muligheder for solafskærmning, så du får en fin finish på det udskiftede ovenlysvindue.

Nem udskiftning

Er du bekymret over besværet med at udskifte dit VELUX ovenlysvindue? Det er meget nemmere, end du tror. VELUX dagslysrådgivere er uddannet i udskiftning af ovenlysvinduer. Afhængigt af opgaven kan et gammelt ovenlysvindue udskiftes med et nyt på helt ned til 4 timer!

Energieffektivitet

Alle VELUX ovenlysvinduer er bygget til at holde, men vores produkter forbedres hele tiden. Nye VELUX ovenlysvinduer er bygget med enestående isoleringsteknologier, der virkelig gør en forskel. Så hvis du førhen har lukket døren ind til dit værelse i den kolde årstid, er det tid til at vinde rummet tilbage. Udskiftning af vinduer kan sikre, at varmen forbliver inde, og kulden forbliver ude.

Mere komfort

Er dit ovenlysvindue placeret udenfor rækkevidde? Overvej at erstatte det med et VELUX INTEGRA® ovenlysvindue. Det fjernbetjente ovenlysvindue fås som enten elektrisk eller solcelledreven løsning.

4 gode grunde til at opdatere dine ovenlysvinduer

Få hjælp til at komme i gangFå hjælp af vores eksperter til at finde den rigtige ovenlysløsning eller find en VELUX dagslys-rådgiver.

VELUX ovenlysvinduer
VELUX elektrisk tilbehør og solafskærmning